Nemzetközi fuvarozás


Nemzetközi fuvarozás

Nemzetközi fuvarozási feladattal bízzon meg egy olyan céget, amelyik több mint húsz éve foglalkozik külföldi árufuvarozással, export-import viszonylatokban, egész Európa területén szállít igény szerinti és akár egy időben többféle hőmérsékletű árut, akasztott és nem halmozható terméket egyaránt, folyamatosan megújuló gépparkkal, nyomkövetéssel és szállítmánybiztosítással.

Megbízható szállítmányozási partner vagyunk – velünk minden célba ér!

1995 óta cégünk fő profilja a hűtött, fagyasztott és fagyérzékeny áruk nemzetközi szállítmányozása. A folyamatosan bővülő és megújuló flottánkban olyan hűtő-félpótkocsik is megtalálhatók a hagyományos félpótkocsik mellett, amelyekkel megvalósítható az eltérő hőmérsékletű áruk egyidejű szállítmányozása.

Hűtöttáru, élelmiszer szállítás Európa útjain

Európa összes országában mindig az optimális útvonalon szállítjuk az árukat, nyomkövetővel, árubiztosítással és fuvarfelelősséggel, mert számunkra is kiemelten fontos az Ön üzleti sikere.

Korszerű szállító eszközeinkkel bárhova bármilyen hűtött árut eljuttatunk, legyen kicsi vagy nagy mennyiség, akasztott vagy mélyfagyasztott.

Több, mint húsz éve biztonságban

A nemzetközi szállítmányozás terén szerzett több évtizedes tapasztalatunk révén ismerjük Európa országainak minden eljárását és vonatkozó jogszabályát. Gépkocsivezetőink minden időben maximális törvényességgel fuvarozzák a ránk bízott árukat.

Ha már ügyfelünk, ismeri pontosságunkat. Ha még nem ügyfelünk, reméljük, hogy hamarosan minket bíz meg.