Bemutatkozás


Húsz éve vagyunk jelen

Cégünk, a Péterfi & Szabó Kft. több mint húsz éve foglalkozik nemzetközi fuvarozással egész Európa területén. Munkánk alapja a minőség és a bizalom, hogy partnereinket a lehető legpontosabban tudjuk kiszolgálni. Telephelyünk Szegedtől nem messze, Röszkén a magyar-szerb határ közvetlen közelében található, a magyar-román határ is mindössze 68 kilométerre van tőlünk.

Hűtött áru szállításában a legjobbak közé tartozunk

Egyéni kérések szerint szállítunk, egy időben akár többféle hőmérsékletű árut is, ahogyan azt Ön elvárja. Lehet akasztott és nem halmozható áru egyaránt, folyamatosan megújuló járműflottánkkal minden igényt kielégítünk. Nálunk biztonságban tudhatja áruját, az Ön sikere a mi érdekünk is.

Megtervezzük az optimális útvonalat

1995 óta a hűtött, fagyasztott és fagyérzékeny áruk nemzetközi szállítmányozása a Péterfi & Szabó Kft. fő tevékenysége, ám emellett bármilyen más árut is vállalunk célba juttatni. Szakképzett gépjárművezetőink közreműködésével, maximális törvényességgel fuvarozzuk a ránk bízott árut.

A kamionjainkat akár ki is bérelheti

Amennyiben szeretné Ön maga, vagy saját sofőrje által intézni a fuvarozást, akár bérbe is adjuk a kiválasztott járművet, hosszabb és rövidebb távra egyaránt.

Lehetőséget biztosítunk a munkakeresőknek is

A Péterfi & Szabó Kft. üzletpolitikájának része a növekedés, ezért egy ügyes fuvarszervezőnek vagy megbízható tehergépjármű vezetőnek mindig tudunk munkát biztosítani, piaci áron és hosszú távon. A képzés intézésében cégünk segítséget tud nyújtani.

Minden ajánlatunk egyedi

Nekünk az Ön elégedettsége az első, és ezt igyekszünk a minőségi szolgáltatásainkon túl az egyedi, személyre szabott árajánlatainkban is megmutatni, amiként a fizetési feltételeink is kellőképpen rugalmasak.